Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk almak

Rüyada beyaz tavuk almak

Rüyada beyaz tavuk almak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk almak gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuklar görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir tavuk görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavuk yolmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk eti yemek yaşama dört elle sarılacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek huzur içinde yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek maddi güç elde edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek yeterli kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments