Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri beyaz tavuk görmek

Rüyada iri beyaz tavuk görmek

Rüyada iri beyaz tavuk görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalettir.

Rüyada iri beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada iri tavuk görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz iri köpek görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz iri dut görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada iri beyaz yılan görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz iri yılan görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments