Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk horoz hindi görmek

Rüyada tavuk horoz hindi görmek

Rüyada tavuk horoz hindi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin gönlünü alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk horoz hindi gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi horoz görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına inanılır.

Rüyada horoz ve hindi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada hindi ve tavuk görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada tavuk ve hindi görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada horoz ve tavuk görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz yada tavuk görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments