Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin yarıda kalacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına tabir olunur.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, parasının ve malının artacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada balığın yumurtladığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, içine fesat düşeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına inanılır.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments