Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tabak yıkamak

Rüyada beyaz tabak yıkamak

Rüyada beyaz tabak yıkamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tabak yıkamak gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada beyaz tabak yıkamak insan sevindireceğine, dua alacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak yıkamak seyahatlere katılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tabak yıkadığını görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, hakkıyla kazanca delalettir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada suda tabak yıkamak umutsuzluklarını geride bırakacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabak yıkamak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına alamet eder.

Rüyada kirli tabak yıkamak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardak tabak yıkamak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments