Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak tabak yıkamak

Rüyada bardak tabak yıkamak

Rüyada bardak tabak yıkamak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, gözyaşı döküleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada bardak tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada bardak tabak yıkamak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, kavgaların biteceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabak bardak almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardak ve tabak kırmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet eder.

Rüyada tabak ve bardak görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak tabak kırmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet eder.

Rüyada bardak tabak görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tabak bardak görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments