Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda tabak yıkamak

Rüyada suda tabak yıkamak

Rüyada suda tabak yıkamak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yenilenme yaşayacağına inanılır.

Rüyada suda tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Rüyada suda tabak yıkamak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tabak yıkamak kişinin keyfinin yerine geleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak yıkadığını görmek makamının tehlikeye gireceğine, aylık gelirinin artacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kirli tabak yıkamak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak yıkamak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardak tabak yıkamak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada porselen tabak yıkamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments