Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak yıkadığını görmek

Rüyada tabak yıkadığını görmek

Rüyada tabak yıkadığını görmek giden birinin geri döneceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, üzüleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Rüyada tabak yıkadığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Rüyada porselen tabak yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suda tabak yıkamak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işarettir.

Rüyada beyaz tabak yıkamak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak tabak yıkamak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, büyüleyeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada tabak yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak yıkadığını görmek büyük bir yükten kurtulacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli tabak yıkamak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments