Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sütyen görmek

Rüyada beyaz sütyen görmek

Rüyada beyaz sütyen görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz sütyen gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada beyaz sütyen görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz sütyen takmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen çıkardığını görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı sütyen satın almak sıkıntılı durumlar geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sarı sütyen görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen külot görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, evini ve ailesini unutacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyenini kaybetmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Rüyada pembe sütyen görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, büyük bir karar verileceğine, kazançlı bir adım atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments