Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen askısı görmek

Rüyada sütyen askısı görmek

Rüyada sütyen askısı görmek doyasıya sefasını süreceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütyen askısı gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada sütyen askısı görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulur.

Rüyada askıdan çamaşır toplamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada kırık askı görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elbiseyi askıda görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, işinde terfi alacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada askıda beyaz gömlek görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada askılı elbise giymek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada askıda çamaşır görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada kıyafet askısı görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments