Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra bezi almak

Rüyada sofra bezi almak

Rüyada sofra bezi almak rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada sofra bezi almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Rüyada sofra bezi satın almak yenileneceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sofra bezi görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sofra bezi silkelemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, elde edilen nasibin artacağına delalettir.

Rüyada sofra bezi almak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sofra bezi görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine işarettir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada sofra bezi çırpmak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sofra bezi sermek çalıştığına değeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments