Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık şelale görmek

Rüyada bulanık şelale görmek

Rüyada bulanık şelale görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık şelale gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Rüyada bulanık şelale görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelaleye girmek daha fazla kazanç elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük şelale görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, o kişiye zararının dokunacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet eder.

Rüyada berrak şelale görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, şansın açılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktan şelale görmek bahtın açık olmasına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, işlerinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş şelale görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük şelale görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada şelalede balık tutmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments