Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz seccade görmek

Rüyada beyaz seccade görmek

Rüyada beyaz seccade görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hastalıklarının azalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz seccade gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada beyaz seccade görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak seccade görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işinden ekmeğinden olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada seccade istemek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Rüyada seccade satın almak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine inanılır.

Rüyada kirli seccade görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seccade hediye vermek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü seccade görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, büyük emekler vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih seccade görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments