Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü seccade görmek

Rüyada süslü seccade görmek

Rüyada süslü seccade görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, fakirlerin güleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü seccade gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Rüyada süslü seccade görmek çok zarar göreceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü horoz görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada süslü çam ağacı görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, fesat kimselerin çıkacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü yüzük görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü terlik görmek haksızlık yapmayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada süslü eşyalar görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü domuz görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada süslü yılan görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments