Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli seccade görmek

Rüyada kirli seccade görmek

Rüyada kirli seccade görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, içini açmaya karar vereceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirli seccade gördüyseniz:

  • Siz gerçeğe odaklanmalısınız.

Rüyada kirli seccade görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sağlığın bozulacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulur.

Rüyada kirmizi seccade görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada seccadeyi kirli görmek bunu şeref sayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük seccade görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seccadeler görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada seccade sermek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, haklılığının anlaşılacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış seccade görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yere seccade sermek sıkıntıya düşüreceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ömer Faruk Taşçı

İyi günler…
Sabah namazına kalkmadan önce üç erkek kardeşimi rüyamda gördüm ortanca erkek kardeşim bi anda kayboldu büyük erkek kardeşim ise ben ve en Küçük kardeşimi iş yerine götürmeye hazırlandı. Fırın gibi bir yerde durup iki seccade verdiler bize. Aldığım seccadeyi Arabanın koltuğu kirli olduğu için kardeşim için koltuğu serdim diğer seccadeyi de büyük kardeşim aldı… Lütfen yorumlar mısınız