Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccade istemek

Rüyada seccade istemek

Rüyada seccade istemek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, doğru kararların alınacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada seccade istemek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada seccade istemek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih seccade görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadife seccade görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada uçan seccade görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada evde seccade görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada hediye seccade görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada namaz için seccade sermek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yırtık seccade görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments