Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sarık görmek

Rüyada beyaz sarık görmek

Rüyada beyaz sarık görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sarık gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada beyaz sarık görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sarıklı adam görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil beyaz sarık görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sarık takmak öz güveninin yerine geleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kötü düşmana yorulur.

Rüyada sarıkla namaz kılmak bazen de rahat geçeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Rüyada cübbe sarık görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarık cübbe görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments