Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi sarık görmek

Rüyada mavi sarık görmek

Rüyada mavi sarık görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi sarık gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi sarık görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı insan görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sarıklı dede görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret eder.

Rüyada imam sarığı takmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada cübbe ve sarık giymek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sarık görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments