Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şarap içmek

Rüyada beyaz şarap içmek

Rüyada beyaz şarap içmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada beyaz şarap içmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şarap içmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada rakı şarap içmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bereketli işler yapacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada bir şişe şarap içmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle kırmızı şarap içmek ticarete atılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments