Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şarap görmek

Rüyada beyaz şarap görmek

Rüyada beyaz şarap görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şarap gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada beyaz şarap görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz şarap içtiğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz şarap içmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına inanılır.

Rüyada şarap bardağı görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada kadehte kırmızı şarap görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işarettir.

Rüyada biriyle şarap içmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments