Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şapka görmek

Rüyada beyaz şapka görmek

Rüyada beyaz şapka görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, geçim derdi yaşamayacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz şapka gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile imkan dahilindedir.

Rüyada beyaz örgü şapka görmek hedeflerine yaklaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada beyaz şapka örmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bebek şapkası görmek ekmek kapılarının kapanacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada beyaz şapka giymek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada başa beyaz şapka takmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz şapka görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayır duaları alınacağına, idealist davranacağına delalettir.

Rüyada beyaz şapka takmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, zararların telafi edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yeni şapka giymek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments