Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkte kedi görmek

Rüyada beyaz renkte kedi görmek

Rüyada beyaz renkte kedi görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkte kedi gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek mutluluktan havalara uçulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yokluğun biteceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada beyaz renk kedi görmek adını kirleteceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek batıl amele, borçlarını ödemekte zorlanacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Rüyada renkli kediler görmek isteklerine kavuşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada sarı renkli kedi görmek bunun farkına varacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada renkli kedi yavrusu görmek yeni planlar yapacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments