Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kediler görmek

Rüyada renkli kediler görmek

Rüyada renkli kediler görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli kediler gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin buna ihtiyacı var.

Rüyada kırmızı renkli kedi görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada siyah renkli kedi görmek çok büyük destek vereceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kediler görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu renk kedi görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kedi görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte kedi görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk kedi görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, onları tebrik edeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments