Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk kedi görmek

Rüyada beyaz renk kedi görmek

Rüyada beyaz renk kedi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yeni kararlar alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renk kedi gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kedi görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek eşiyle bahtiyar olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkli kedi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet eder.

Rüyada koyu renk kedi görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, mutluluğunun da artacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk kedi görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments