Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli kedi görmek

Rüyada sarı renkli kedi görmek

Rüyada sarı renkli kedi görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, tamamen içine kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkli kedi gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada sarı renkte kedi görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk kedi görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli kedi görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, şeref ve rütbeye yorulur.

Rüyada renkli kedi görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk kedi görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada gri renk kedi görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kedi yavrusu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, şen kahkahalar atacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments