Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli keçi görmek

Rüyada beyaz renkli keçi görmek

Rüyada beyaz renkli keçi görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, helal kazanç elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli keçi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada beyaz renkli keçi görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz keçi sağmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz keçi sürüsü görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sevmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz keçi kesmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments