Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk kedi görmek

Rüyada yeşil renk kedi görmek

Rüyada yeşil renk kedi görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önemli denebilecek konulardaki destekleri veya teklifleri olumlu düşünmenize neden olabilir.

Rüyada yeşil renk kedi görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli kedi görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk kedi görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada gri renkte kedi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkte kedi görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı renkli kedi görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkli kedi görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments