Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada porselen almak

Rüyada porselen almak

Rüyada porselen almak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, ömrünün uzun olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Rüyada porselen almak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada porselen bardak görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, parasını dikkatli harcayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, ünleneceğine yorulur.

Rüyada porselen diş görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabaklar görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen diş yaptırmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, içinin huzurla dolacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada porselen vazo görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen tencere görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz porselen görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments