Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın parçalandığını görmek

Rüyada uçağın parçalandığını görmek

Rüyada uçağın parçalandığını görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada uçağın parçalandığını gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada uçak parçaları görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın parçalandığını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak parçalandığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parça parça et görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada saç parçası görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işaret eder.

Rüyada iki parça et görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada arabanın parçalarının çalındığını görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin parçalandığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments