Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın parçalandığını görmek

Rüyada yılanın parçalandığını görmek

Rüyada yılanın parçalandığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın parçalandığını gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada yılan parçaları görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, zenginlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı parçalayarak öldürmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak rahat bir işe girileceğine, rızkın çoğalacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı iki parça görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada yılan parçası görmek dönülmez yollara gireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments