Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bez parçası görmek

Rüyada beyaz bez parçası görmek

Rüyada beyaz bez parçası görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayır vereceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bez parçası gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Rüyada beyaz bez parçası görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalettir.

Rüyada bez parçası görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bez parçası görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bez görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir bez görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bez kesmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments