Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş parçası görmek

Rüyada kumaş parçası görmek

Rüyada kumaş parçası görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada kumaş parçası gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Rüyada kumaş parçası görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada parça kumaş görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kumaş topları görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yüksek mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Rüyada elbiselik kumaş görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada top top kumaş görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet eder.

Rüyada kumaş almak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kumaş yakmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eteklik kumaş almak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments