Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtüye sarınmak

Rüyada beyaz örtüye sarınmak

Rüyada beyaz örtüye sarınmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, fırsatların heba edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz örtüye sarınmak gördüyseniz:

  • Size sorulan sorulara doğru cevaplar vermeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz örtüye sarınmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yanlış bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada beyaz havluya sarınmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Rüyada havlu sarınmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada havluya sarınmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz bir örtü görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments