Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yatak örtü görmek

Rüyada beyaz yatak örtü görmek

Rüyada beyaz yatak örtü görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz yatak örtü gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bolluğun sürekli olacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek huzura erileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli yatak örtüsü görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yatak örtüsü görmek endişelerini silip atacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yatak örtüsü görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments