Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havlu sarınmak

Rüyada havlu sarınmak

Rüyada havlu sarınmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, doğru adımlar atacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada havlu sarınmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada havlu sarınmak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz havluya sarınmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulur.

Rüyada havluya sarınmak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz örtüye sarınmak ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada havlu aldığını görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işarettir.

Rüyada mavi banyo havlusu görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havlu kenarı görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz havlu görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments