Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir örtü görmek

Rüyada beyaz bir örtü görmek

Rüyada beyaz bir örtü görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, rahatlığa ereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir örtü gördüyseniz:

  • Bazı konuları analiz ederken olunması gerektiğinden daha iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada beyaz örtü takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü bayan görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına inanılır.

Rüyada üzerinde beyaz örtü görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet eder.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek yaptığı işte sivrileceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments