Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz minik kedi görmek

Rüyada beyaz minik kedi görmek

Rüyada beyaz minik kedi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz minik kedi gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada beyaz minik kedi görmek sorunların sürekli artacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada minik kediler görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada minik kedi görmek parasının ve makamının artacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada minik beyaz fare görmek adının yayılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada minik hayvanlar görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik balık görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, çözüm yolları bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine yorulur.

Rüyada minik siyah fare görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments