Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik beyaz fare görmek

Rüyada minik beyaz fare görmek

Rüyada minik beyaz fare görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet eder.

Rüyada minik beyaz fare gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada minik beyaz fare görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada minik fare görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik siyah fare görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz minik kedi görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, yüksek makamlara geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalettir.

Rüyada minik köpek görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik bebek görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik fil görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik kediler görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments