Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik siyah fare görmek

Rüyada minik siyah fare görmek

Rüyada minik siyah fare görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalettir.

Rüyada minik siyah fare gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Rüyada minik siyah fare görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerinin karışacağına delalet eder.

Rüyada minik fare görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada minik beyaz fare görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada minik bebek görmek işinin ehli olacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada minik insanlar görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, rahat nedir öğreneceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik yılan görmek ev içinde mutluluğun artacağına, darp edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz minik kedi görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada minik tavşan görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments