Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik balık görmek

Rüyada minik balık görmek

Rüyada minik balık görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, inancından sapacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlığının bozulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minik balık gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada minik balık görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik balıklar görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada minik yılan görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz minik kedi görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada minik beyaz fare görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulur.

Rüyada minik hayvanlar görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada minik yumurta görmek yoksul için zenginliğe, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada minik bebek görmek harama göz dikmeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments