Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik kediler görmek

Rüyada minik kediler görmek

Rüyada minik kediler görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hanesine huzurun dolacağına işarettir.

Rüyada minik kediler gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi gücünün katlanacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik kedi görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada minik kediler görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Rüyada beyaz minik kedi görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok minik bebek görmek kul hakkına girmeyeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada minik kuşlar görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazancının eksileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada minik kaplumbağa görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada minik at görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments