Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minik kedi görmek

Rüyada minik kedi görmek

Rüyada minik kedi görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada minik kedi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada minik kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada beyaz minik kedi görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada minik kediler görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minik kedi yavrusu görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada minik yumurta görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik siyah fare görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada minik at görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada minik köpek görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments