Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil yıkamak

Rüyada mendil yıkamak

Rüyada mendil yıkamak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada mendil yıkamak gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada beyaz mendil yıkamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, insanların saygısının kazanılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada mendil yıkamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölüden mendil almak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi mendil almak takdir edileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada selpak mendil görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Rüyada yeşil mendil görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Rüyada mendil aramak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mendille burnunu silmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, edilen duaların tutacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments