Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden beyaz mendil almak

Rüyada birinden beyaz mendil almak

Rüyada birinden beyaz mendil almak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, sarsılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kariyer sahibi olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden beyaz mendil almak gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz mendil görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine beyaz mendil vermek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz selpak mendil görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz mendil sallamak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz mendil vermek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinden beyaz mendil almak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments