Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun gezdirmek

Rüyada maymun gezdirmek

Rüyada maymun gezdirmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun gezdirmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada maymun gezdirmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymun kesmek onlardan taraf hayır göreceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, malların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun almak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan ve maymun görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kendini maymun olarak görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun ve at görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunu öldürmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments