Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki maymun görmek

Rüyada iki maymun görmek

Rüyada iki maymun görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Rüyada iki maymun gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişi ilginç bir alternatif sunabilir.

Rüyada maymun almak hayır getirecek işlere girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada maymun kovmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada maymun kesmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, şansının açılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine tabir olunur.

Rüyada maymun taşlamak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymun öpmek evindeki huzurun bozulacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun ısırması görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Rüyada yılan ve maymun görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve maymun görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments