Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymuna yemek yedirmek

Rüyada maymuna yemek yedirmek

Rüyada maymuna yemek yedirmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada maymuna yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Rüyada maymuna yemek yedirmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Rüyada maymun eti yemek aydınlanacağına, kendi işini kuracağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun yemek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, bir ortaklık kurulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yemek yediğini görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölüyle yemek yediğini görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş anneye yemek yedirmek acı veren kazalara, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle yemek yediğini görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments