Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun yıkamak

Rüyada maymun yıkamak

Rüyada maymun yıkamak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada maymun yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada maymun yıkamak bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada üç maymun görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada maymuna benzemek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yüzen maymun görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Rüyada maymun pişirmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun suratlı insan görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini maymun görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada maymunla oynadığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments