Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz masa sandalye görmek

Rüyada beyaz masa sandalye görmek

Rüyada beyaz masa sandalye görmek kendine çeki düzen vereceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz masa sandalye gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada masa sandalye takımı görmek maddi zararının giderileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa ve sandalye görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada yeni masa sandalye almak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada masa sandalye görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments