Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kurdele görmek

Rüyada beyaz kurdele görmek

Rüyada beyaz kurdele görmek insanlar tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kurdele gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada beyaz kurdele görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına alamet eder.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmız kurdele görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sarı kurdele görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, işlerin düzene gireceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kurdele görmek bol rızık elde edeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kurdele almak deneyim kazanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gelin kurdelesi görmek kendisini ona adayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada söz kurdelesi görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments